Secrete pentru ingrijirea pielii in sezonul rece

Atunci cand temperaturile scad si ziua se scurteaza, intreg organismul nostru o simte, inclusiv pielea . Indiferent de tipul de piele pe care il avem, iarna ne face probleme. Frigul, vantul, alimentatia, lipsa de hidratare si de somn duc la un aspect neplacut al pielii si nu numai. Cui ii place sa aiba pielea uscata? Nimeni nu suporta mancarimile, usturimile si descuamarea pielii.... Tocmai de aceea o ingrijire potrivita poate reda frumusetea si comfortul pielii tale chiar si in sezonul rece.

Iata cativa pasi esentiali care te vor ajuta sa ai grija de cel mai mare organ al corpului nostru: pielea. Invinge obstacolele sezonului alb!

Secrete de ingrijire si frumusete in sezonul rece

Hidratare
Deja ne-am obisnuit, nu? Hidratarea este necesara pentru corpul nostru in fiecare sezon. Nu trebuie neglijata. Atunci cand vorbim despre hidratare ne gandim si la un consum corespunzator de lichide dar si la aplicarea lotiunilor de corp. Iarna consumam mai multe bauturi calde, iar ele deshidrateaza pielea. Trebuie sa bem mai multe lichide hidratante. Daca nu va place apa, adaugati lamaie sau mancati mai multe produse cu un continut mare de apa. (Articolul complet poate fi găsit la Kudika)

Additional information